Roze wandelschoenen

Er is zoveel gaande de laatste tijd dat ik niet goed weet waar te beginnen. Ik ga dus maar met het leukste en het makkelijkste beginnen. Ik ben straal verliefd geworden op een paar wandelschoenen! Niet zo maar gewone wandelschoenen, maar echte LOWA’s in de voor mij allermooiste kleur, nl Fuchia!

De tv stond aan en er was een programma op waar Lowa de sponsor was. Het merk viel mij op omdat ik al jaren op deze schoenen loop. Waar het programma over ging is niet blijven hangen, maar ik zag wel deze schoenen voorbij komen. Mijn ogen waren aan de buis gekluisterd….het was liefde op het eerste gezicht. Zouden deze schoenen echt te koop zijn?

mijn ademhaling en hartslag versnelde en de adrenaline gierde door mijn lijf. ik griste mijn iPad naar mij toe en tikte wat bij Google in. Het was al snel raak. Ik vond deze schoenen en ik kon niet meer helder denken! Hebben, hebben en nog eens hebben was alles wat er voor mijn ogen verscheen.

Ik zocht het labeltje kopen, tikte in wat nodig was en 3 tellen later was de koop gesloten. Ademloos staarde ik naar het scherm. Was het echt? Ben ik nu eigenaar van deze juweeltjes? Nogmaals liep ik alles even na. Het was waar, ik droomde niet. Kwijlend keek ik nog eens naar het plaatje……dit was kicken!

Een foto van deze juweeltjes apte ik even snel naar mijn zonen en schoondochters. Zij moesten mijn geweldige aankoop toch ook bewonderen! Ik heb een kwartier gewacht maar kreeg geen reactie. Hoe kon dat nou? Ik vroeg dus in de app waarom ze geen reactie gaven.

“Nou lieve schoonmama’ apte mijn schoondochter, “Is het niet een beetje overdreven om nu alweer nieuwe wandelschoenen te kopen?” Beschaamd moest ik haar gelijk geven want ik had een maand geleden ook al nieuwe gekocht en die maand daar voor ook al. Het eerste paar waren dan ook wel een miskoop want ik had ze te groot gekocht. Ik kon ze wel weer aan schoondochter slijten, dat dan wel weer.

Dus deze pareltjes had ik helemaal niet nodig, maar dat kan mij lekker helemaal niks schelen! Mentaal loop ik veel fijner op roze schoenen dan saaie grijze. Ik wordt vrolijk van deze kleur en zeg nou zelf…….er bestaan grotere zonden dan teveel schoenen kopen toch?

Inmiddels ben ik druk doende om trainingstochten te lopen voor de Vierdaagse van Nijmegen. Ik ben wat nerveus want het gaat niet zo lekker met mijn zieke lijf. Ik heb de afgelopen weken veel last gehad van mijn ogen. De oogleden zijn heel dik opgezet en zitten vol met vocht. De ogen zelf branden veel en mijn zicht is wazig. Inmiddels al verschillende soorten AB gehad, anti-histamine en hydrocortison. Door dat laatste is de zwelling bijna verdwenen, maar alle andere klachten zijn er nog.

De oogarts heeft mij 5 weken geleden doorverwezen naar het oogziekenhuis in Rotterdam waar de wachttijd volgens de site ongeveer 6 weken bedraagt. Ik heb net gisteren bericht gehad dat ik 9 juli terecht kan. Mijn wachttijd is dan totaal 13 weken. Ik snap hier weer helemaal niks van dus ik zal er morgen weer achter aan moeten om te zien of ik eerder gezien kan worden.  Het blijft maar modderen maar uiteindelijk hoop ik bij de juiste arts te belanden die verstand van zaken heeft.

Ik hoop in ieder geval dat mijn ogen geen pijn meer doen met de Vierdaagse…….of het moet door de kleur van mijn geweldige schoenen komen natuurlijk!

2 antwoorden op “Roze wandelschoenen”

  1. Ik hou totaal niet van roze, maar dit is mooi. Hier zou ik ook verliefd op kunnen worden.
    Succes met trainen voor de Vierdaagse. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *