Sponsorloop Sarcoidose

Hallo allemaal,

Voor velen is het bekend dat wandelen voor mij heilzaam is voor zowel mijn fysieke als mentale gesteldheid. Steeds opnieuw zoek ik naar nieuwe uitdagingen en nu heb ik dus besloten om het beroemdste lange afstandspad van Nederland te gaan lopen, het Pieterpad.

Aangezien ik mijn patiëntenvereniging, sarcoidose.nl een warm hart toe draag maak ik hier een sponsorloop van zodat zij met het opgebrachte bedrag weer goede dingen kunnen doen. De start zal begin april plaatsvinden en ik streef er naar de tocht voor augustus afgerond te hebben.

De tocht wil ik lopen in aaneengesloten clusters van 4-6 etappes waarbij ik onderweg graag gebruik wil maken van mensen die aan de route wonen en mij een slaapplek aan kunnen bieden. Financieel is het voor mij niet haalbaar om van en naar iedere etappe weer naar huis te reizen. Tevens gaat er ook veel tijd en energie zitten in dat reizen wat ik liever besteed aan het wandelen.

Mag ik rekenen op jouw steun? Hieronder kun je zien hoe!

Alvast hartelijk dank!

Je kunt mij op twee manieren steunen

Wil je mij helpen in mijn strijd? Dat kan op twee manieren:

  1. Door mijn sponsorloop financieel te steunen. Alle donaties gaan rechtstreeks naar sarcoidose.nl
  2. Door mij een slaapplek aan te bieden ergens op de route van het Pieterpad. Op die manier kan ik meerdere stukken achter elkaar lopen.

Hoe dan ook, ben ik je zeer dankbaar voor je steun!

Deze sponsorloop is een initiatief van Annemiek Kraak, lid en vrijwilligster van Sarcoidose.nl

Sarcoidose.nl
Postadres: Postbus 418
2000 AK Haarlem
Telefoon: 072 – 792 0767
Email: info@sarcoidose.nl
KVK: 40215493